Altibag | Om Oss
4193
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4193,page-parent,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Om Oss

Våre Ønsker

Vi håper at våre produkter vil gjøre det enklere for dere å holde oversikt i barnehagen, SFO, weekender, ferieturer og utflukter. De oppmerkede lommene på barnehagebagen/systembagen ønsker vi skal fungere som ei huskeliste når de er utfylt. Det har tatt flere år å utvikle produktene til det de har blitt. Mye har skjedd fra ideen til første versjon ble sydd i Mali i 2010, til lanseringen i 2015. Vi har jobbet grundig og nøyaktig med alle detaljer for å få en så praktisk, gjennomtenkt og solid bag som mulig. Selv har vi prøvd ut produktene i ulike sammenhenger med våre egne fire barn og føler det letter både hverdagen og ferieturer betraktelig!

Vi takker for alle som har støttet oss og hatt tro på disse produktene underveis i prosessen. Her kan vi nevne Jæren produktutvikling, Innovasjon Norge med flere og ellers familie og venner som har hjulpet oss på mange ulike vis.

 

Vi håper du som kjøper produktene våre vil kjenne på glede og nytte av dem, der du måtte velge å bruke de. Produktene er utviklet med et morshjerte og et oppriktig engasjement. Ideene kom som direkte resultat av behov vi kjente på, men ikke fant på markedet.

 

Bingel am: mor og barn«Bingel am» betyr «Barnet mitt» på fulani. Fulani er morsmålet til omkring en million fulanier i Mali. I tillegg er det ca 22 millioner fulanier som bor i de omkringliggende landa, hovedsakelig i Vest-Afrika og de nordlige delene av Sentral-Afrika.
Vi har selv vært så heldige å få bo og jobbe blant dette folkeslaget i Mali i to perioder. Vi reiste da med ungene våre og jobba som lærer og sykepleier. Silje har også bodd i Mali som ungdom. I tillegg er hun født i Kenya og har bodd i Sudan som barn.

Da Mali er et av verdens fattigste land, har vi kjent på ulikheter mellom den fattige og den rike delen av verden. Men til tross for enorme kontraster, knyttes vi sammen gjennom barna våre. Barna bærer vi med oss og kjemper vi for, uansett fattig eller rik!

Figuren dere ser, viser en mor som stolt løfter den lille ungen sin opp. Da barnedødeligheten i Mali er blant de høyeste i verden, er det mange som kvier seg til å knytte seg til ungene før de har passert to år. Vår drøm er at flere mødre kan oppleve å se barna sine vokse opp og ha en god framtid i Mali!

Heldigvis skjer det stadig positive tiltak, som gjør denne drømmen mer virkelig. Vi ønsker også å gjøre det vi kan for å støtte kvinner og barn i Mali. I den forbindelse har vi opprettet en forening som vi ønsker å kanalisere midler og støtte gjennom.

Via «Foreningen for kvinner og barn i Mali» har vi kontakter som sikrer at midlene kommer fram dit de skal. Det er organisasjoner som har arbeidet trofast der i over 30 år og det er enkeltpersoner som har etablert virksomhet som hjelper kvinner og barn. Les mere om dette på bingel.no.

Ved å kjøpe dette produktet er også du med på å gi kvinner og barn i Mali en bedre hverdag. 10% av overskuddet vil gå direkte til «Foreningen for kvinner og barn i Mali».

Om Nettsiden

Silje og GudmundVi håper nettsiden gir deg den informasjonen du trenger. Er det noe du savner, vil vi gjerne høre det.

 

Vi setter pris på konstruktive tilbakemeldinger på både nettsiden og produktene, slik at vi stadig kan utvikle oss til å bli bedre.