Altibag | Bytteposene er romslige og praktiske.
7560
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7560,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Bytteposene er romslige og praktiske.

Produktinformasjon

Når du kjøper en barnehagebag får du med to bytteposer.

Den lille er 35 x 40 cm og den store er 50 x 60 cm. De har tjukke gode snorer til å snøre opp og igjen med. Den kan også lett tas som en sekk på ryggen. De første 100 kjøperne vil få små bytteposer med håndplukkede mønster fra markedet i Mali.
De store har ensfarget mørk grå farge.

Gjennom uka er de praktiske å ha, når en skal ta klær og utstyr til og fra barnehagen. Når bagen henger som et skap, er det lett å se om det er noe som mangler, som man må supplere med til neste dag. På denne måten unngår man mangler og misforståelser, dersom det er flere forskjellige som henter og bringer. Ellers er det selvfølgelig bare fantasien som setter grenser for hva en kan bruke den til.

Bytteposene kan også kjøpes uavhengig av barnehagebagene. Posene kan veldig gjerne også brukes til gymtøy og svømmetøy. Den store er romslig og får plass til de fleste soveposer med pute og laken.

Les mer