Altibag | Utfluktsbagen – praktisk og oversiktlig.
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Utfluktsbagen – praktisk og oversiktlig.

Produktinformasjon

Sommeravslutningen med skolen eller klubben. Du skal ha med flere flasker, grillmat, kaffe, kopper, fat og bestikk. Da er denne utfluktsbagen genial for å klare å holde orden. Den vil trolig også hjelpe deg til å slippe å pakke i mange forskjellige poser/sekker. På reisen står den stødig og du slipper kaffesøl og at ting slenger hit og dit. Inni bagen er det et eget rom til nøkler, mobil, lommebok, skrivesaker eller andre ting man trenger på en utflukt.

Den er også blitt testet ut på lange ferier i inn- og ut-land med stor suksess. Den fungerer godt på stranda, i bilen, i parken og i fornøyelsesparker. Det er lett å kunne anbefale denne bagen som har både korte og lange remmer. Den er lett å ta med seg over skulderen, selv når den er fullpakket. På toppen er det et lokk med glidelås. Da kan man beskytte det man har mot vær og vind og så hindrer det at noe faller ut på reisen. Under og på sidene er det et ekstra slitesterkt stoff som er med å gi bagen enda lengre levetid.

Bagen fås i fargene grå og svart.

Les mer